enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5188
EURO
34,8818
ALTIN
2.432,26
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tunceli
Az Bulutlu
29°C
Tunceli
29°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
30°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
29°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C

Tunceli’de eğitimcilerle mesleki eğitim sohbetleri gerçekleştirildi

Tunceli kent merkezi ve Çemişgezek ilçesinde eğitimcilerle mesleki eğitim sohbetleri gerçekleştirildi

Eğitim dünyasının duayen isimlerinden, Hacatepe Üniversitesi Emekli Öğretim Görevlisi Prof.Dr.Aytaç Açıkalın Tunceli Kent merkezi ve Çemişgezek ilçesinde eğitim kurumlarının yönetici ve öğretmenleriyle bir araya gelerek mesleki paylaşım sohbetinde bulundu.

Prof.Dr.Aytaç Açıkalın, yönetici konumundaki eğitimcilere “Eğitim Yönetiminin İnce ve Sıcak Kenarı: İnsan” konusunda, öğretmenlere ise “Her Gün Yeniden Öğretmen Olmak” başlığıyla söyleşide bulundu.

Eğitim ile ilgili konulara örneklerle değinen Prof. Dr. Aytaç Açıkalın; “Eğitim; duygu, düşünce ve davranışlarda yeni ve farklı durumlar, kazanımlar elde etmek için uygun çevre ve ortamlar tasarlamak, gerçekleştirmek, değerlendirmektir” dedi.

Tunceli kent merkezi ve Çemişgezek ilçesinde düzenlenen programlara Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürleri, Okul Yöneticileri ve Öğretmenler yoğun ilgi gösterdi.

Prof.Dr. Aytaç Açıkalın’ın tecrübesinden, bilgi ve birikiminden faydalandıklarını belirten Eğitimciler, program sonunda kendisine teşekkürlerini ilettiler.

Çemişgezek ilçe Milli Eğitim Müdürü Vural Berker, program sonunda çocukluk yılları Çemişgezek ilçesinde geçen Prof. Dr. Aytaç Açıkalın’a ilçenin tarihi ve doğal mekanlarını gezdirdi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.