enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3662
EURO
35,0212
ALTIN
2.326,21
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tunceli
Açık
23°C
Tunceli
23°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odasından Üyelerine E- Ticaret Eğitimi

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Fırat Kalkınma Ajansının destekleriyle üyelerine e- ticaret eğitimi vermeye başladı.

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası üye eğitimlerine bir yenisini daha ekledi. Esnaf odası düzenlediği yeni eğitim programında 75 esnaf ve internet üzerinden satış yapmak isteyen kişilere eğitimlerinin Fırat Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından verileceği toplam 90 saat sürecek E-Ticaret eğitimine başladı. Eğitimlerin açılış programında konuşan Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Mitat ULAŞ “Esnaf odası olarak üyelerimize ve internet üzerinden satış yapmak isteyen vatandaşlarımıza yeni bir eğitim programı düzenlemenin gururunu yaşıyoruz.  Eğitimizin konusunu E- Ticaret olarak belirledik. E –ticaret artık hayatımızın bir parçası ve ilerleyen yıllarda daha da önem kazanacak. Özellikle pandemi sürecinde belki de hayatında hiç internet üzerinden alışveriş yapmamış on binlerce vatandaşın alışveriş yapmasını sağladı. Yine esnaflarımız madem müşterilerimiz bize gelmiyor biz onlara ulaşım diyerek online ticaret platformlarına üye olarak, web sitesi kurarak ticaretini sürdürüp ayakta kaldılar. Son yıllarda vatandaşlarımızın iyice benimsediği internetten alışveriş yapmak önümüzdeki birkaç yıl içinde hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yerini alacak. Son olarak eğitim projelerimizde her zaman bizden desteğini esirgemeyen Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri sayın  Abdulvahap YOĞUNLU’ ya,  Kalkınma Ajansı Elazığ Koordinatörlüğüne teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

E- ticaret eğitimini 2022 yılı teknik destek eğitim projesiyle destekledikleri belirten Fırat Kalkınma Ajansı Elazığ Koordinatörü Mustafa Selim  ÖZATAY “ Dijitalleşme çağında e- ticaretin önemi her geçen gün daha da değer kazanıyor. Amacımız kursiyerlere vereceğimiz eğitimlerle e-ticareti profesyonel bir şekilde yapmaları gerekiyor. Fırat Üniversitesi’nden akademisyenlerimiz bu doğrultuda kursiyerlerimize eğitimler verecekler. E –ticaretle satış yapanlar kira-stopaj giderlerinden bir nevi kurtulacaklar. Evlerinden Dünya’nın her yerine ürünlerini tanıtma ve satış imkânı bulacaklar. Eğitimlerimizin kurumumuza, esnaf odamıza ve katılım sağlayan kursiyerlerimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde verilen eğitimler 90 saat sürecek ve kursu tamamlayan kursiyerler E-Ticaret sertifikası almaya hak kazanacaklar. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.