enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3865
EURO
35,0621
ALTIN
2.326,80
BIST
9.117,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tunceli
Açık
22°C
Tunceli
22°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Çemişgezek Kaymakamı Önder Koç, Öğrencilerle Motivasyon ve Hedefleri Hakkında Görüştü. Kitap Hediye Etti.

Çemişgezek Kaymakamı Önder Koç, Öğrencilerle Motivasyon ve Hedefleri Hakkında Görüştü. Kitap Hediye Etti.

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesi Kaymakamı Önder Koç, ilçedeki okulları ziyaret ederek, ilçedeki eğitimdeki başarının arttırılmasına yönelik değerlendirmelerde bulundu. Her öğrenciye bir kitap hediye etti.

Ziyaret ettiği okullarda, Liselere Giriş Sınavına (LGS) hazırlanan öğrencilerle ders ortamında bir araya gelen Çemişgezek Kaymakamı Önder Koç, öğrencilerle sınav motivasyonu, hedef belirleme konularında sohbet ederek, kendilerine kitap hediye etti.

Motivasyon amaçlı olarak, kendi eğitim hayatından örnekler veren Kaymakam Önder Koç, “Okullarımızın fiziki koşullarını yerinde görmek, ilçemizdeki eğitim ve öğretim durumunu değerlendirmek, eğitim kadrolarımızın ile öğrencilerimizin bizlerden beklentilerini öğrenmek için zaman zaman okullarımızı ziyaret ediyoruz. Bugün yaklaşan LGS sınavı öncesinde uyum ve motivasyonlarına katkı sağlamak için öğrencilerimizle bir araya geldik” dedi.

Öğrencilerle Sınav Motivasyonu ve Hedefleri Hakkında Görüştü

Her öğrenciye bir kitap hediye eden Çemişgezek Kaymakamı Önder Koç, öğrencilerle hedefledikleri meslekler ve sınav motivasyonu konularında görüşerek, “Başarıya ulaşmanın yolları öncelikle düzenli ve çok çalışmaktan geçiyor. Biz sizlerin daha fazla başarıya ulaşmanız için elimizden geleni imkanlarımız ölçüsünde gerçekleştirmeye hazırız. Sizlerden başarıyı hayal olmaktan çıkartıp, güzel bir lise ve güzel bir mesleğin hayalini kurmanızı istiyorum. Kendinize güzel hedefler belirlemenizi istiyorum. Hayal ettiğiniz mesleklere en iyi şekilde derslerinize çalışarak, yani elinizden gelenin en iyisini yaparak ulaşabilirsiniz. Sizlerden o ışığı, o enerjiyi görüyorum” şeklinde ifadelere yer verdi.

Kaymakam Önder Koç’a, okul ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Vural Berker’de eşlik etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.