enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,8221
EURO
35,1421
ALTIN
2.449,46
BIST
10.771,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tunceli
Az Bulutlu
37°C
Tunceli
37°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
37°C
Salı Açık
34°C
Çarşamba Açık
34°C
Perşembe Az Bulutlu
34°C

Tunceli’de Gazze yararına etkinlik

Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde, Çemişgezek Kaymakamlığı himayesinde, İlçe Müftülüğü koordinasyonunda Gazze yararına etkinlik düzenlendi.

İsrail tarafından katliamlara maruz kalan Gazze yararına, Çemişgezek Kaymakamlığı Anaevi Kültür Merkezinde, yöredeki kadınların hazırladığı ürünler ve yiyecekler satışa sunuldu. Geniş katılımın gözlendiği etkinliğe, Çemişgezek Kaymakamı Orçun Cüneyt Zor ve eşi, Belediye Başkanı İbrahim Enes Somyürek, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Şahin, Tunceli İl Müftü Vekili Abdüsselam Soylu, kamu kurum ve kuruluşu amirleri, STK Temsilcileri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılan duanın ardından, Gazze için hiç olmazsa İsrail ürünlerini boykot ederek de destek olunabileceğini belirten Çemişgezek Kaymakamı Orçun Cüneyt Zor, İsrail’in yaptığı katliamın insanlık adına utanç verici olduğunu belirtti. Filistin ve Gazze’den gelen vahşet görüntülerinin herkesin yüreğini derinden acıttığını aktaran Kaymakam Orçun Cüneyt Zor, “Bizler de bugün müftülüğümüzün koordinasyonunda, Gazze’deki çocuklara, yetim ve öksüzlere bir nebze destek amacıyla düzenlenen yardım etkinliğinde bir araya geldik. İsrail ürünleri için boykot sürecini ciddiye almamız gerekiyor. Orada yanan, katledilen çocuklar bizim çocuklarımız. Bu insanlık dışı saldırıların sonlandırılmasını temenni ediyorum. Yüce Allah, Gazze’de, Filistin’de yaşayanların yardımcısı olsun. Etkinliğin tertip edilmesinde emeği geçen, katkı sunan, etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi…İHA….

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.